Hyvä asiakas. Palveluissamme on tällä hetkellä teknisiä ongelmia. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa. Ilmoitamme välittömästi kun tekniset ongelmat ovat ratkaistu ja palvelut ovat valmiina käyttöön. Jos sinulla on kysyttävää palvelusta tai laskuista, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä meidän asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@p2pfinland.fi tai soita numeroon 0600 922 42 (1,93€/min+pvm).
Pienlaina Heti - 20-2250€ Nopeasti Netistä

VIPPI 20-2000€

NOPEASTI JA HELPOSTI TILILLESI

Lainasumma

20

Lainaaika

Lainasumma 20.00
Lainanhoitokulut 5.00
Luottokorko 0.25
Takaisinmaksettava summa 25.25
Tod. Vuosikorko* 239,10%*
hae-vippi
Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 100 euron luotto, laina-aika 30 päivää, takaisinmaksueriä 1 kpl, luottokorko 1,67 €, lainanhoitokulut 5,00 €, luottokustannukset yhteensä 6,67 €, takaisin maksettava summa yhteensä 106,67 euroa, lainakorko 20 %, todellinen vuosikorko: 119,37 %

Pienlaina Heti

Pienlaina Nopeasti ja Helposti Netistä

Pikavippi on todella nopea! Lainahaun yhteydessä siirretään pikavippi heti tilille. Ei olla tietoisia siitä, että vipin hakeminen on muuttunut paljon helpommaksi ja luotettavammaksi.

Miksi tarvitset pienlainaa?

Pikalainaa on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat rahaa välittömästi riippumatta hätätapauksesta (kuten kotiin korjaus). Saat rahat käyttöösi välittömästi ja vipin voit maksaa takasisin viikon päästä tai saat jopa 90 päivää maksuaikaa (riippuen lainasummasta). Pikalainan hakeminen on helppoa, hakemuksen voi tehdä netissä suoraan kotoa ja lainapäätöksen saat myöskin välittömästi.

Saapuuko pienlaina heti?

Raha tulee tilillesi hyvin nopeasti. Yleensä jo muutamassa tunnissa. Rahat menee suoraan henkilökohtaiselle pankkitilillesi ja voit käyttää rahojasi miten haluat.

Miksi ei tavallista lainaa pankista?

Lainahakemuksen menettely kestää kauan ja lainan saaminen samana päivänä ei ole mahdollista. Sen lisäksi pankit tekee peruustellisen taustan tarkistuksen (tiliote, luotto historia). Pienlainalla saat rahat heti käyttöösi, vaikka panki ovat jo kiinni. Sinun ei tarvitse varata aikaa luottojohtajalle, ei edes tarvitse lähteä kotoa.

Mitä tarvitaan, jotta saisit pienlaina heti tilille?

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen (Alaikäiselle lainan myöntäminen on kiellettyä) ja täytyy ilmoittaa voimassa oleva osoite. Tietenkin sinulla täytyy olla voimassa oleva pankkitili, jonne raha maksetaan. Sinulla täytyy olla voimassa oleva puhelinliittyma, jolla saatt hyväksya lainahakemuksen.
Tulemme apuun laina asioissa! Pikalainaa hakeminen on helppoa ja saat pienlaina heti tilille.

Lue Lisää!