Hyvä asiakas. Palveluissamme on tällä hetkellä teknisiä ongelmia. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa. Ilmoitamme välittömästi kun tekniset ongelmat ovat ratkaistu ja palvelut ovat valmiina käyttöön. Jos sinulla on kysyttävää palvelusta tai laskuista, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä meidän asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@p2pfinland.fi tai soita numeroon 0600 922 42 (1,93€/min+pvm).
Pienlaina - Nopea ja Helppoa Pienlaina Netistä - Avippi 24h

VIPPI 20-2000€

NOPEASTI JA HELPOSTI TILILLESI

Lainasumma

20

Lainaaika

Lainasumma 20.00
Lainanhoitokulut 5.00
Luottokorko 0.25
Takaisinmaksettava summa 25.25
Tod. Vuosikorko* 239,10%*
hae-vippi
Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 100 euron luotto, laina-aika 30 päivää, takaisinmaksueriä 1 kpl, luottokorko 1,67 €, lainanhoitokulut 5,00 €, luottokustannukset yhteensä 6,67 €, takaisin maksettava summa yhteensä 106,67 euroa, lainakorko 20 %, todellinen vuosikorko: 119,37 %

Pienlaina

Pienlaina 20-150€ – Avippi

Laina 20-150 euroa tilillesi ilman takajaa tai vakuuksia. Avippi sopii kaikkeen – odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustukseen, harrastuksiin tai muihin tarpeisiin. Mukavin laina suoraan netistä!

Pienlainat 24h

  • Otamme lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.
  • Lainahakemuksen voit jättää internetin kautta tai tekstiviestillä.
  • Luoton määrä on 20-150 euroa, eräpäivä 30 päivää.
  • Laina maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti joka päivä 07:00-23:00
  • Vippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle.

Pienlaina netistä

pienlaina-netista

Äkillinen rahantarve voi yllättää kenet vain, koska vain. Joskus kyse voi olla suuristakin summista, mutta silloin kun on tarvetta muutamalle kympille tai sataselle, on pienlaina varteenotettava idea! Uuden asunnon ostamisessa pienlainasta ei siis juurikaan ole hyötyä, mutta lapsen lääkärikäynnin tai hajonneen autonrenkaan maksamiseksi se voi olla merkittävä apu. Pienlainojen vertailu ja parhaan sellaisen löytäminen voi olla ensikertalaiselle melko hankalaa. Mistä tiedät, mikä vippi on sinun tilanteeseesi paras, mitä todellinen vuosikorko tarkoittaa, tai mitä tapahtuu, jos et voikaan maksaa lainaa takaisin ajallaan? Tämän oppaan avulla pääset helposti alkuun pikavipit hankinnassa.

Edullinen ja luotettava pienlaina

Avippi laina on edullinen ja luotettava vippi, joka on käytössäsi aina silloin kuin tarvitset lainaa nopeasti tasapainottamaan talouttasi. Tee hakemuksesi helposti verkossa tai tekstiviestillä, tarvitset vain nimelläsi olevan matkapuhelin liittymän henkilöllisyytesi varmistamiseen. Olemme vastuullinen lainanantaja, meillä ei ole piilokuluja.

Pienlaina 18v

Avippi Pienlaina voidaan myöntää 18 -vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle, jolla on voimassa oleva henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Lainahakemuksen voit jättää kätevästi internetin kautta, tai tekstiviestillä. Luomalla henkilökohtaisen PIN koodisi, on pikavippi haku entistä helpompaa. Saat lainapäätöksen viipymättä, kun hakemuksen tiedot on tarkistettu.

Lue lainaehtomme huolellisesti

Lue lainaehtomme huolellisesti. Kun olet hyväksynyt lainaehdot Laina siirretään Lainanottajan tilille 3 pankkipäivän kuluessa. Mikäli Lainanottaja haluaa nostamansa lainan käyttöönsä heti, Lainanottajan tulee valita lainan noston yhteydessä tarjolla oleva Express-palvelu. Tästä maksullisesta lisäpalvelusta Lainanantaja veloittaa 2,9 % nostetun lainan määrästä + 5,00 euroa. Saat tiedon siitä tekstiviestillä. Otamme lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Lainaa hakiessa asiakas ilmoittaa tutustuneensa sopimusehtoihin sekä hyväksyvänsä ne.

Sinun ei tarvitse jonottaa pankissa, eikä täytellä pitkiä lomakkeita. Eikä selitellä mihin tarvitset lainaa. Me emme kysy mihin tarkoitukseen vippi tulee. Lainaa voi hakea joka päivä. Voit tehdä pikavippi hakemuksen milloin tahansa, missä tahansa – silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lainaa kauttamme haluamasi suuruinen vippi, edullisella korolla.

Tutustu edullisiin korkoihimme ja takaisinmaksuun. Valitse tilanteeseesi sopiva riittävän suuri vippi. Lainan takaisinmaksu hyvä ajoittaa esim. palkkapäivääsi. Voit myös maksaa lainan pois ennen sen eräpäivää, ilman lisäkustannuksia. Lasku lainan takaisinmaksusta voit saada halutessasi sähköpostiisi.

Voit hakea uutta lainaa, kun edellinen pienlaina on maksettu pois.

Huomaa, että maksun kirjautumiseen voi mennä muutama päivä.